Lycksele men ingen fest:(

Det blev en regnig färd mot L-sele. Men halvägs gav det sig och vädret blev "behagligt" enl mina norrländska mått:)

Klubbor till barnen, alldeles färska som vi fick se tillverkas från början, det va de första vi högg för oss;) Man vill ju tjejerna ska vara sysselsatta så dom inte tänker på att handla så mycket:)

Gumman drog Pontus runt till varje stånd, utom där det luktade Ren. Hon fixar inte att Rudolf är en delikatess:))

Garn, garn, garn. Handlingen började redan på Sjöbloms i Granö dit vi alltid åker först då vi ska till Lycksele. Otroligt trevliga ägare och massa massa garn…

Under resans hemväg va jag rätt ensam. Pontus tuppade först och tjejerna, tantera mena jag, inte långt efter honom. Men he va ju då tyst i bilen vilket va skönt så man kunde drömma sig bort till solen, sommaren framsusande på en tung HD…suck….

Ikvälls va det meningen att vi skulle vidare till Robertsfors på party. Chryslern stod klar på parkeringen efter vi kommit hem, men vi skulle bara ta en powernap… Hmmm, vi vaknade nyss???? Så blev den festkvällen för oss… Men desto piggare imorron ist kanske:)))

//Big Papa

 

En kommentar

  1. Minna Grenholm

    Å va trevligt med en tripp till lappmarken… Tystnad är aldrig fel… Jag har under en lång period velat gå i tysthet hos munkar annat än på marknad med socker… Så imorgon ska jag få de jag förtjänar 🙂 utmaningen står på prov… Zippa igen snacket! Jag undrar om de kommer ge effekt på kvarvaro eller överkonsumtion av ord på måndag 😉 hur vart de för dej efter resan? Tjingeling i fiin natten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.