Håkan min vän…;)

Gissar att om min käre vän (än så länge) skulle jobbat på patienttransport, då hade det sett ut på detta vis;)

Jag vet att han drömmer att en dag, ja en dag,  få va som dom stora pojkarna…..;)

Ny dag:) Hade en lugn dag igår då det va lugnare med ordrar på avdelningen. Idag vet jag att det är desto mera vilket bara är roligt. Har en ny kille som börjat hos oss vilket också är jättetrevligt. Igår blev det Trazzla som fick lida av min närvaro och Åke som fick glädjas. Känns rätt skönt att efter en kväll fått terra henne somna till TVn och bilbyggarprogram. Gissa om det blir livat resan till Haparanda;)

Idag skulle jag besiktat. Kl 08.00. Va ute igårkväll och mekade med ficklampor och till slut… Klart:) Dubbelkollade tiden då jag kom in..Hmmmm….. Vilken tid? Hmmm Hade jag inte bokat, eller trodde jag bara det..hmmm… dubbel hmmm… Jösses, måste umgås för mycket med Trazzla då jag blir sååå förvirrad.. med andra ord ingen besiktning idag:/ Tror jag tar bussen till jobbet ist nu, känns tryggast;) Gomorron

//Big Papa

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.