Kör över kärringen ba…

Ja så gör dom där gumman kommer från, Götene.

 

En man i 50-årsåldern från Götene körde över sin sambo med bilen så att kvinnan fick allvarliga skador. Nu åtalas han för mordförsök. Detta hände för snart två månader sedan, i slutet av Oktober. Mannen har erkänt, men säger att han inte kommer ihåg alla detaljer. Fick ngn form av knäpp alltså. Tragiskt för kvinnan som också fortfarande vårdas. Hon bröt flera ben i kroppen och ansiktet, fick halskotor krossade och drabbades av blödningar i hjärnan. Tur han är bakom lås för vi ska på tur till just Götene inom nära tid. Några att besöka där också..Jösses va jag måste älska köra bil.. Tur gumman vet hur man gör;)
 
//Big Papa

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.