MC mässan dag 1

Resan ner gick grymt bra och snabbt. Vet inte vad det va som lockade mest, en Rom & Cola på Hotellet eller besöket på HD butiken i Stockholm:)

Rätt fina rum på Prins carl Philips Hotell på Skärholmen. Trazzla kasta sig över sin stickning som vanligt medan några andra ville prova Åkes Whisky:)

HD palatset va klart värt att besöka om än man skulle haft större plånbok med sig;)

Nicke va rätt snabb att sätta sig på en Night Train. Att vi skulle lyckas få han att bli Biker va lätt att förstå av leendet. Killen gick knappt att få ur butiken sen. 

Huset va fyllt av HDs, mopeder och denna Kawaski som va rätt grym. En 1600cc tror jag det va med ett pris på runt 50-60 papp om jag inte missminner mig. Hittade en rosa moppe med ljusblåa väskor till som jag inte vågde fota, för då vet jag vem här hemma som skulle börja tjata;) Den som gissa på gumman gissa rätt;)

Åke och Nicke hitta en snygg 08 brud;)

Massa trevligt folk från Vulcan Riders blev våra vänner i baren. Åke avnjöt ett glas päronsaft tror jag det va;)

Nicke med sin mobil. Kunde inte slita sig från sin lovergirl som vi lämnade hemma i Ume. Stoppa in tungan tills vi är hemma igen;)

Mera folk från Umeå va på samma hotell. Alltid lika trevligt att få umgås:) Northbike hade arrangerat en bussresa till mässan och bodde på samma hotell som vi:)

Mera bilder kommer här på VK samt på min hemsa www.bigpapa.se inom kort. Finns mycket mera;)

//Big Papa

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.