Rolle m.flera

Trots att man är så långt hemifrån kände man var och annan man sprang ihop me.

Rolle va en av dom. Man blir så glad när någon drar en i håret och då man vänder sig om så står där en kär gammal vän, inte bara till mig utan även gumman. Nu fick vi inte bara dela massa roligt skvaller om än det ena och den andra;) utan även såg till att vi hade energidryck att klara dagen med;) Ses snart igen Rolle å gumman hälsa puss & kram.

Claes Fredriksson, Mariehem ni vet va en annan som jag inte sett sedan typ hundra år tillbaka. Tyvärr glömde jag kameran i fickan, men det va kul och trevligt att träffa honom och höra hur hans liv också travat på i en underbar takt med barn och familj. Hoppas vi ses också snart igen.

Och många flera motorvänner från olika delar av landet tog några timmar av tiden. I love it.. Surra eller tjata shiiit är alltid lika kul, men kanske inte för stackarna som alltid måste vänta på mig, men tur är att det fanns att tittat på och att dom inte va sämre på tjöta heller:)

Just det ja:)

Måste visa kollektionen som en tjej hade på mässan, eller inte hela kollektionen för det fanns massor att se. Men temat va rakt igenom motor. Va tycks om denna coola klassiska tank i rent silver med tuff kedja till?:) Grymt läcker som fiick mig att dregla. Ska kolla om jag har kvar hennes nummer…host.. menar visitkort så ska jag försöka återkomma till dessa smycken framöver så ni får mera tips:)

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.