Måndag fylld av nyheter

Har du frågor om ett fordon. Chansen att du hittar det du söker finns nu på en webbtjänst som heter Bilsvar. Denna site är en helt oberoende sida för alla som funderar på köpa bil, nytt eller begagnat.

Sidan innehåller uppgifter på ca 30 tusen bilmodeller så att den du just funderar på finns säkert att hitta där. Bakom denna site står Konsumentverket i samarbete med Trafikverket och Energimyndigheten.

Sidorna Nybilsguiden och bilkalkylen som man kunde hitta tidigare är nu nerlagda.

Det va lite nyheter.
 
En annan nyhet är natt sköna Måndag äntligen är tillbaka. Gumman har sovmorgon vilket är orättvist kan jag tycka. Hon stortrivs på sitt nya jobb och känner att hon sökte rätt plats. Jag trivs också varför det inte gör så mycket att väckarna ringer så pass tidigt.
 
Det jag tycker är jobbigt med jobbet är lunchen. Ta med sig lunch är besvärligt och äta ute är för dyrt. Lik förbaskat faller jag för att äta ute allför ofta nu då man väl börjat med det. Dom har förbaskat fina luncbufféer på NUS:) nästan för fina. Min viktminskning står stilla vilket iofs är bra det, men jag ska ju ner minst 20 till:( Men denna vecka;) Nya tag. Så säger jag varje Måndag, men ngn gång kan man ju lyckas.
 
Trevlig start på veckan önskar jag er. Gomorron
 
//Big Papa
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.