Nej!!!!!

Inte mulet:( Hade förhoppning att solen skulle vara framme idag också. Efter jobbet ska jag ut på föreningsuppdrag som kan bli ett bra inslag i Umeås motorkultur framledes om he blir som några av oss tänkt:) Helt klart är att solen gärna fått skina på oss då och fyllt oss med värme och inspiration över vad som kanske komma skall.

Bra start på vekan har det blivit förutom strejkhot på jobbet. Första gången i mitt liv jag står nära och inblandad i en strejk vilket jag känner mig väldigt obekväm över. Men strejekn är ju för en självklar sak så är det enda utvägen så….. Men hoppas iaf att den inte blir av..

Måndagsträff på klubben igår. Inte så mycket folk, men dom/vi som va där hade trevligt som vanligt. Nu äre dags att börja städa utanför och låta utemöbler komma fram. Gissar att sommarbesökarna tinat fram nu vilket märktes av alla som va förbi i helgen som va.  Så ni som är ute och åker om Måndagarna är välkomna till Blå Vägens mötesplats där det alltid doftar kaffe och snart våffelos…

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.