Burlin motor i topp:) Grattis!

Ömnade igenom Expressen där det stod att läsa att Jeppssons i Blekinge är Sveriges bästa bilhandlare, enligt en undersökning som genomförs löpande av autopedia.se. Över 90 procent av kunderna är helnöjda med bilföretaget.
 
 
Alla som köper en ny personbil blir kontaktade av Autopedia som ger köparen möjligheten att utvärdera allt som rör bilköpet. I de senaste resultaten som autopedia.se redovisar i sin helhet i morgon har bilköparna bedömt hur nöjda de är med bilhandlarna.

Bland annat har bilköparna fått svara på hur nöjda de är med mottagandet, säljarna och leveransen. Och när helhetsintrycket har bedömts hamnar Jeppssons i Blekinge i topp, följt av Burlin som har flera anläggningar i Västerbotten och Norrbotten. Trea är Bilab i Kungälv. 

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.