Polis med smak

Ja det måste man säga att dom har då man bl.a köpt en sällsynt Aston Martin One 77, en Bentley Contintental och en Mercedez-Benz SLS AMG.

Att Dubai är förenat med lyx är det ingen tvekan om, och poliskåren ska förstås inte vara något undantag. Den senaste tiden har polisen nämligen utökat sitt fordonsstall rejält. Det började med en Ferrari FF följt av en Lamborghini Aventador som erbjuder 700 hästkrafter. Båda bilarna med en prislapp över 2 miljoner kronor.

Under Arabian Travel Market nyligen visades också tre nya bilar upp. En av dem var exklusiva Aston Martin One 77 ur Q-serien, som det bara ska finnas sju exemplar av i hela världen. De andra två lyxbilarna som visades upp var en Bentley Continental och en Mercedes-Benz SLS AMG. Nog verkar dom ha pengar alltid och bra smak då det gäller bilar.

//Big Papa

En kommentar

  1. Daniel

    Intressant att det står muslimska kvinnor där och pryder bilarna, med tanke på att kvinnor ej får köra bil i varken Förenade Arabemiraten (som Dubai ligger i) eller Saudiarabien.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.