Wheels i Skellefteå

Jag upplevde Wheels dagen från Skellefteå där jag och mina vänner va under dagen. Via telefon fick vi delta och höra hur mycket underbart fint som rullat in på Nolia. Kvällen däremot va vi däremot ute på stan och fick en ”dos” uppvärmning innan Power Big Meet i Västerås. Fantastiskt mycket nya fordon det kommit till Norrland och vilken tillväxt hobbyn fått.

Stadsfesten i Skellefteå, ngt jag aldrig varit på fick jag se en skymt av igår. Fick även en rundtur där jag för första gången fick se vad vackert Skellefteå egentligen är. Jag trodde bara dom hade en hamburgebar och några mackar;) Flytta dit? Nja, jag sa det va vackert där. Men Umeå är Umeå:)

Idag vet jag inte vad som väntar. Huset är ju fyllt av ungar så man kanske skulle umgås med dom då man inte va direkt hemma social igår. Gommoron.

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.