Grym start

skratt.. Ja igår blev det en grym start på veckan. Han bara komma på jobbet så va det möte, ett möte som fick mig genomsur pga regnet. Tror ni man lärt sig trots sina snart 50 år att bära regnkläder?

Em/kväll blev bättre. På klubben va många våffelsugna och mingelsugna vilket värmde upp den tidigare blöta dagen.

Jag och gumman har börjat se serien ”Bron”, ni vet den svensk/danska kriminalaren som började med ett mord på bron mellan Sverige och Danmark. Jag fick låna den av världens gulligaste fackföreträdare som tyckte jag skulle se den. Tack säger jag bara, grymt bra serie som vi ser tre avsnitt/kväll av. Går inte sluta ju, så haru inte sett den, gör det.

Buss premiär idag. Hoppas det går några sommarbussar till jobbet i lagom tid bara nu då det är sommarturlista. He grinar från himmelen idag me, å regnkläder har man ju inga, så då blire ”socialsnöret” istället. Gomorron…

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.