Vem är du?

Läste en artikel om att valet av bil kan berätta vem du är som person. Den som kör Volvo eller Volkswagen engagerar sig inte i några särskilda intressen, utan gillar allt ungefär lika mycket.

Den typiske BMW-ägaren har ett stort intresse för extremsporter, men bryr sig också om privatekonomi, utrikespolitik och vinprovning. BMW-ägaren fnyser dock mest åt ämnen som kändisar och föreningsverksamhet.

De allra mest motorintresserade väljer Mercedes. Motorcyklar och motorsport står alla högt på Mercedesägarens agenda. Det gör även skattefrågor, teater och djuretik. Mercedesägare är dock lite mer inåtvända av sig och ogillar bland annat att träffa nya människor och att läsa böcker.

Audiägare kan prata om sport, inredning och tv-spel, men bör hålla sig borta från fackligt, bantning, handarbete och kungligheter vid val av samtalsämne.

Opelägare gillar å andra sidan kungligheter desto mer, utöver alternativ hälsovård, yoga och sudoku. Den typiske Renaultägaren gillar att läsa böcker och att arbeta i trädgården.

Orvesto konsument är en undersökning av Sifo, där varumärkesval relateras till de 14 000 deltagarnas personliga intressen.

Hur tolkar jag nu detta. Älskar Mercedez som stämmer väl in på några av sakerna. Audi stämmer in på bantningen och handarbete trots att Audi inte är min favorit, möjligen R8an då numera;) (se tidigare artikel) Gammelvolvo å alla amerikanare? Vart finns dom?

Nja lite stämmer kanske in, men jag tror det krävs mera undersökningar än vad man väljer för bil för att ta reda på vem man är som person. Å på mig hittar ingen undersökning rätt då jag är Nalta Eljest… Gomorron

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.