Schumacher hålls nedsövd


Michael Schumacher ligger som de flesta kanske uppmärksammats i koma efter en skidolycka:(Bara för en stund sedan läste jag en lite notis där det stod att Läkarna planerar att hålla Michael Schumacher nedsövd under 48 timmar. Det är den tyska tidningen RTL som är på plats vid sjukhuset i franska Grenoble som kommer med informationen. Så kallad konstgjord koma är en behandlingsform som används när patienter utsätts för ett hjärntrauma.

Schumacher är min andra stora idol efter NR:1 Ronny Pettersson. Schumacher hann med sju VM titlar i Formel 1 med Benneton och Ferarri mellan 1994 och 2004. Han segrade vid 91 tävlingar och gick på pallen hela 155ggr. Schumacher körde sitt sista F1 lopp i Brasilien 2012 där han rattade en Mercedes.

Nu håller vi tummar och tår tillsammans och hoppas han snart vaknar upp och klarar sig från denna tragiska olycka.

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.