Cadillac får konkurens nu

Som ni kanske minns har jag skrivit tidigare om Cadillacs Escalade. Denna skulle vara Cadillacs ”skrytbil” på många sätt. Men nu har den fått konkurrens från Lincoln:)

Nya Lincoln Navigator, som kanske inte är helt ny utan en förbättring av föregångaren. Denna gång kommer den med en v6a ist för som tidigare med en V8a vilket inte ger Lincoln ngn fördel skulle jag tro. V6an är på 375hk och får en sexväxlad automat och bakhjulsdrift. Den går att beställa med fyrhjulsdrift.

Lincoln kallar den en utmaning, men hade jag haft en Escalade tror jag att jag hellre stannat kvar hos den även om nygamla Lincoln verkar bli en cool bil med bra pondus.

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.