Jag sexuellt ofredad

Läste idag på VK om en kvinna som blivit sexuellt ofredad av en man som nöp henne i baken. Jag fattar inte hur man bara kan gå fram till någon på det sättet. Vad tror dom, att man ska få sig ett ligg eller? Grymt sjukt är det och jag hoppas mannen hittas.

För min egen del hände samma sak också. Jag stod i kön på lillkonsum på Ersboda då jag helt plötsligt blev nypen i rumpan.. skratt.. Ja jag skrattar för då jag vände mig om stod där en 20 år äldre okänd kvinna och flinade och sa ”hej snygging” skratt, ja vad säger man. Jag blev mållös och kom mig inte ens för att hälsa. Sexuellt ofredande? Nja, för mig kändes det egentligen bara kul, att ngn okänd ville nypa mig i baken och tyckte man va snygg i en stressig kö på Konsum, synd bara att hon inte va 20 år yngre, då kanske hon fått sig ett nyp hon me;)

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.