Sexsugna unga

Sexsugna unga

Sexsugna unga… På Traktorträffen på Mimerskolan under Kulturnatta och Big Family Meet fylldes gatan av EPA och A-traktorer. Förutom att man va en del av den stora motorträffen på stan va den också ett bra tillfälle för Big Family Cruisers och gratiskondomer.nu, som har projekt tillsammans med Landstingets Hälsa 2020, att informera ungdomar om hur viktigt det är att skydda sig vid samlag. Det roligaste va att ungdomarna själva ordnade träffen samt också själva hade hand om temat ”säkrare sex” Lovar att det gick åt många hundra kondomer och lite annat smått och gott som delades ut i sambandet. Gissar att vi snart har en ny tradition av traktorträffar här i Umeå, för ungdomar av ungdomar samt mindre könssjukdomar;) Gomorron

//Big Papa

Ps. Jobbar du nära våra unga och vill ha lite kondomer att dela ut? Hör av dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.