MC folket är bäst!

Idag samlades över 50 av länets hojåkare på Biltema på Ersboda.

Anledningen va den återkommande MC kortegen som vi kör för olika hjälpsamma ändamål. Tidigare har varje krona gått till olika barn/ungdomsprojekt hos Öppen gemenskap. Men i år bestämdes att vi skulle göra ngt för Barn och ungdomspsyk (BUP) i Umeå. Också en vård som haft tuffa besparingar och behov av att vända alla kronor ut och in. Sen är dom idag likt många andra, en viktig del i samhället för våra unga.

bup2

BUP har bl.a verksamhet på Ersboda dit MC folket i år samlade in 2550kr idag tillsammans. Vi har förenat nytta med nöje då vi i samlad trupp åkte genom Umeå (tack alla bilister som lät oss hålla ihop) ut till Brån i Vännäs där Paul Hallbjörk dukat till ”Öppet hus” i hans verkstad. Paul är en av de främsta inom motivlack och ligger bakom mycket av det vi dreglat över ute på bil, latsbil och MC utställningar. Eller vad sägs om rodden nedan;)

Hallå, det va rodden, inte tjejerna ni skulle dregla över;)

Eller vad sägs om en bomb attrapp? Bara lite av vad som gömde sig hemma i Pauls garage.

Detta va fjärde året vi körde och solen va med oss. Tack alla som deltagit idag och samtidigt gjort en bra sak för några av våra unga människor ute i vården.

//Big Papa

Ps. Återkommer då vi överlämnat pengarna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.