Victory för fullvuxna

Ja så står den där och gör sig rätt bra tycker jag. Jag fick iaf några att tappa hakan över nyförvärvet igårkväll på klubben 🙂 Tack till alla som kom. MC säsongen är absolut inte över vilket märktes igårkväll. Kul!

vcc

Victory Motorcycles är en amerikansk mc som utvecklades på slutet av 90-talet för att ge Harley Davidson hård konkurrens på marknaden. Företaget bakom är Polaris Industri som egentligen får oss svenskar att tänka på snöskotrar. Men se, dom vet hur man bygger grymma hojar nu också;)

Sedan 2002 har Victory tagit mer och mer mark, främst i USA där man nu t.ex ser dom amerikanska mc poliserna åka stolt och säkert. Just det säkert. För Polaris tänkte på HD när man skapade Victory, inte bara designen utan också på att den skulle bli känd som en trygg och stabil hoj som inte skramlar och skakar sönder.

Självklart sitter det på hojen en V-twin motor. Den är på 1731cc. 6vxl låda såklart och en tank som rymmer hela 22 liter. Hojen är underbart välbalanserad med en vikt på 380 kg.

victory police

victory police 2

Och visst passar hojen som tjänstehoj lika förnämligt som Harley Davidson gjorde?

sjöqvist

Cross Country som denna heter får t.o.m Sjöqvistarn att dregla (tror jag;) Tyckte he va sickel runt truta. Va ä en Gold Wing gentemot detta? 😉 Okej att Sjöqvist ser liten ut på hojen, men den klär honom bra ändå tycker jag. Jag har numret till Stonetown MC i Sundsvall som är närmaste återförsäljare. Förutom grymma hojar grymt trevlig och kunnig personal med bra höstpriser på sitt utbud.

bp victory 1

Nöjder kille vilket syns va?

Nej nu äre ny dag och slut på veckan. Alltid skönt då det är Fredag, men då jag trivs med och på mitt jobb känns det ändå alltid lite trist att det är helg då man ändå inte ska göra ngt speciellt. Är barnfri då det större knattarna är på Lan så man kanske kan pysa till Annika och förkovra sig lite extra och njuta av Discovery på tv, en kanal som jag tyvärr inte har. Men först tar vi denna arbetsdag. Godmorgon

//Big Papa

Ps. Min vän Håkan som vägrar köra annat än sin Suzuki viskade lite lågmält i mitt öra ”denna testar jag gärna om jag får” Kors i taket! 😉

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.