Tjuv varning!

SE UPP I JULHANDELN !!!

Håll utkik efter den här tjejen och hennes kompis. Dom håller till nere vid parkeringen invid gamla Sparbanken/torget. När du lastar in dina varor i bilen så kommer dom fram och ber om att få bli körda till MAX E4an. Dom är väldigt övertygande kan jag säga. Väl i bilen tar en av dom av sig kläderna och börjar klänga på dig. Medan hon håller dig upptagen så tar den andra din plånbok! Jag har blivit av med min plånbok den 7:Dec, 8:Dec, 10:Dec, 14:Dec, två gånger igår och förmodligen i morgon också.

Clas Olsson säljer plånböcker för 89:- men jag hittade några på Rusta för bara 49:- så jag köpte allt dom hade. Dessa två ligister nöjer sig inte med enbart din plånbok för ni kommer aldrig till MAX heller så jag har redan gått ner 10 kg!

Håll utkik efter dom. (Jag tycker att lunchtid och runt 17:30 är bäst).

Var försiktiga, God fortsättning

//Big Papa

2 kommentarer

 1. mexan

  För helvete Micke! Lita aaaldrig på en kvinna med prislapparna kvar under skorna =))
  God fortsättning!

  (8-D)-3=>–;

  • Mikael Bergström (inläggsförfattare)

   Skratt jasså äre det man ska titta efter. Å du det där med prislappar brukar jag se allför ofta och skratta åt. Tjejerna har nog inte tänkt på hur väl man ser dom;) God fortsättning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.