Lilla Tuva och alla andra offer

Idag är mina tankar hos bland andra Anna Jämtlid och Tuva och deras familj.

10 år har gått sedan katastrofen i Thailand. Jag och Anna träffades på öppna förskolan på Ö-Ersboda där vi hjälptes åt med våra små, min Edvin och Annas Tuva. När Anna skulle fika så passade jag Tuva och vice versa. Vi satt alltid i lekhallen då Tuva och Edde trivdes och lekte bra tillsammans.

20141226_185335

Jag minns då jag såg deras ansikten i, jag tror det va Aftonbladet och den hemska känslan att dom inte fanns mera tog över min kropp. Annas make Anders Östman och deras minsting Love då bara strax under 1 år va också med och avled i tsunamin. Jag har aldrig glömt dom utan tänkt på dom ofta då jag tittat på Edde medan han växt upp. Tuva fick bara bli 3 år. Idag som så många andra dagar går våra tankar till Anna och hennes familj samt alla andra som drabbades för 10år sedan. Tänd ett ljus för dom alla med oss ikväll.

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.