MC mässan 2015

Klart vi ska dit. Och nedräkningen har börjat. Bara typ 23 dgr kvar:)

mcimage

Ngt som är häftigt i år är att man förutom alla snygga coola nyheter från hela MC världen även kommer ha ett stort utbud av snöskotrar och fyrhjulingar.Vi kommer även kunna se och klämma på vattenskotrar för dom som gillar det. Anlednngen att man tagit in det på mässan är just den växande svenska marknaden här i Sverige. Å jag menar vad gör det? Vi som har oljan i ådrorna rynkar inte på näsan bara för att det hänger lite båtmotorer och annat i montrarna, tvärt om tror jag;)

MC mässan ii år går som sagt av stapeln den 22-25/1 Kolla länken HÄR Förutom det jag nämnt så blir det också två parallella mässorna Bilar som jobbar och Lifestyle motorshow samtidigt:) Kan det bli bättre? Knappast!

Va snabb och planera resan ner för jag lovar mycket kommer vara fullbokat inom kort.

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.