Till dig

Just dig, vän eller läsare vill jag tacka för ett fantastiskt år med motgångar och medgångar. Imorgon börjar ett nytt år och då ska jag hoppa upp på en MC och påbörja en halkig, kylig men intressant färd in mot det nya året som jag tror är fyllt med positiva saker vad tiden lider.

nemc santa

Jag är grymt tacksam att man fått möjligheten att vara med om allt spännande och roligt som faktiskt hänt i år tillsammans med många av er, personligen eller fått dela det med er här på VK. Tack! Till min familj sänder jag min varmaste tacksamhet för att ni finns hos mig. Älskar er oerhört!

Till er alla där ute som finns i mitt hjärta önskar jag ett gott slut och ett gott nytt år fyllda med fantastiska underbara stunder. Ni är alla bäst!

Och till er alla som ogillar mig och inte kan låta bli att hänga med mig i mitt underbara liv, just till er höjer jag glaset och säger SKÅL tammefaan och önskar er ett bättre år 😉

Ride on… Nu drar vi…..

//Big Papa

5 kommentarer

  1. Sjöqvistarn

    Nej jag har inget framdäck än har renoverad framgaffel passar på och byta däck samtidigt (oss i mellan Svante har gjort det) lite halt är det också ….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.