MC eller ett tidigt Aprilskämt?

Förlåt mig ni som älskar dessa samt Yamaha för att jag dissar dessa trehjuliga sk motorcyklar. Okej, nej jag har aldrig testat ngn och har svårt att tro att ngn försäljare får upp mig på en också. Bara utseendet räcker att skrämma mig. Men å andra sidan skräms jag ofta av nyheter som sticker ut, och vem vet. Mina barnbarn kanske kommer rida dessa då dom växt upp. Men då är nog jag borta 😉

Iaf så är det Yamaha som nu visar sina nyheter 03GEN F och 03GEN X. F ska vara hojen för den som gillar sporthojar medan X är mer off road körnings typen som ska vara kunden. En Custom modell som skulla passa den lite coolare looken får vi hoppa dröjer länge 😉

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.