Världens snabbaste bil

Ja ska vi tro Lyons Motor Car så ska det bli deras LM2 Streamliner med sina 1700 kusar som ska bära titeln.

Under huven gömmer sig en Nelson racing V8a på 8,2 liter. Fyrhjulsdrift såklart, kolfiber kaross och chassi, och en sjustegad låda såklart som kommer resultera i 0-100km/h på bara 2,3 sekunder. Jösses, går ju knappast komma iväg fortare, möjligen genom en pansarmynning då 😉 Detta grymma fordon är också kabellöst. Man har istället valt att skicka koder gm ett avancerat elsystem som sköts via en pekskärm. Ingen onödigt lull lull som knappar och reglage alltså:) På New York Auto Show kommer vi få se mera av den. Någon som vill hänga med dit? Du bjuder 😉

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.