Nya Skodan

Har ju nämnt nya Skodan tidigare i år. Det är ju en bil som jag har lite tycke för. Det enda jag egentligen bara skulle vilja ta bort från bilen är emblemet. Ogillar det som f..an och tycker det gör så bilen känns billig.skratt. Vissa saker kan man bara inte förklara och det emblemet är en sådan sak;)

Iaf har man nu presenterat nya Superb kombi vilken jag tycker är en stilren snyggo med alldeles lagoma linjer och design. Visst den sticker inte ut kanske, men det kanske också är det som gör den tilltalande att se på. 660 liter där bak och 1950 liter om man fäller ryggstödet duger och räcker långt. Under huven, som jag tror jag nämnt tidigare finns fyra olika bensinmotorer och tre dieselstånkare. Fyrhjulsdrift finns, och det är manuell sexväxlad låda eller sexstegad DSG som man kan välja bland.

Den gamla Superben som kom 2009 har man sålt runt 13 tusen ex vilket är bra. Den nya modellen som kommer att lanseras V.40 har blitt större på alla håll än den gamla. Priset vet jag inte, men jag vet att handlarna redan V.25 börjar ta beställningar om du känner dig het på gröten;)

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.