Brolle va grym!

Vilken underbar kväll det blev igår. Det regnade sas det, men Brolle fick oss tänka på annat så det va inget som märktes 🙂

Umea_Live_spel_AA_44-vkwp-694x390

Från början av kvällen va det inte helt oväntat tamt då vädret inte va det bästa. Men då klockan närmade sig 21 hade mycket folk tagit sig ut till Kajen som nu av ngn anledning man vill kalla Skeppsbron. Om ngn kan historian om varför man vill det får ni gärna dela med er..

Umeå Live.

Många va dom som spelade under kvällen, men när Brolle anlände kunde nog halva Umeå höra det. Vilken artist han är. Han drog låt efter låt och varje en av dom lyfte det blöta håret på kroppen.

IMG_20150626_211641

Han lyckades till och med få min gamla kropp att börja både rycka och svänga till hans fantastiska röst. Så t.o.m Peter gick igång på mig 😉 Jösses säger jag bara. Men va kul vi hade.!

mms_img7077204551

Idag är det så Wheels. Men först ska jag ut och kidnappa en intet ont anande brud som ska gifta sig och busa lite med henne. Ikväll blir det såklart att vara på stan och sedan börja packa för nästa event som vi drar till nästa vecka.

IMG_20150625_154040

Power i Västerås och även MC träff med fest och grym kortege. Trevlig helg!

//Big Papa

Ps. Förutom mina bilder har jag lånat VKs Abebe Asres och ”Bettans”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.