Långbäcken och kaffe

2 saker som inte verkar höra ihop om man ska tro det som händer är kaffe och Långbäcken. Förra helgen tappade jag kaffepaketet från MC väskan och hittade det på hemvägen. En granne i byn hörde historien och att vi förra helgen va utan och hade därför i Fredags köpt kok kaffe till oss och ställt det vid stugdörren för säkerhets skull 😉 Långbäcksborna är så nära änglar man kan bli och måna om varandra.

20150823_171155 (1)

Men smart som jag är så hade jag till denna helg fixat en kaffepress och bryggkaffe så jag kunde ha som reserv om man blir utan igen. När vi skulle åka i Fredags, tror ni jag hittade pressen? Sökte i alla skåpar, garaget, men pressen va som bortblåst. Nu när jag kommer hem står den glatt och väntar, fullt synlig invid spisen. Första man bli blind på…. Ja vad säger man..

Surströmming, Jordgubbar, bad i bäcken, fiske och mys i stugan samt umgåtts med Långbäcksborna. Det har vart en grym helg i Långbäcken som nu nått sitt slut. Man vill inte åka därifrån alls. En granne hade igårkvälls plockat jordgubbar åt oss, så det bidde både kvällsfika och frukost med jordgubbsinslag.

Nu väntar en vecka med full fart igen på jobbet. Inte helt fel det heller, men några dagar till i stugan hade inte varit fel 😉

//Big Papa

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.