Inredning & design

Det är också något som intresserar mig. Brukar ofta då jag besöker vänner, platser etc i hemlighet i huvudet  möblera om lite. Hmm så skulle jag gjort, den ska stå där osv.. Rätt roligt faktiskt.

Sen älskar jag när man faller på möbler som man bara direkt känner att man vill ha och börjar fundera på vart bara 🙂 Detta skrivbord är just en sådan möbel som jag bara vill ha. Så djäkla läcker. Jag ska ju flytta och tror den skulle bli sjukt snygg (den lille) som TV dator plats. Priset är ”bara” 799 dollar + frakt. Dyrt, jag vet. Men den är ju också sjukt läcker. Någon som mer än jag får en tanke på en amerikansk bil då man kikar på den och isf vilken? 😉 Sugen, kolla HÄR

Nu är åter en helg på väg mot sitt slut. Min har varit underbar med restaurang besök med bästvännen (Allstar), bio (Mission impossible), Eldfest, mc turer, pizza, garagestäd och mytje mera… Nu väntar en tidig kväll i sängen med en Snickers och förhoppningsvis ngt bra på TV. Sen ger vi järnet imorgonbitti och en ny vecka.

//Big Papa

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.