Ruggugglan 2015

Ja nu va det dags igen för ett av årets häftigaste mopedarrangemang, RUGGUGGLAN!!

Lördagen den 3/10 2015 19:00

Välkommna att åka mopedrallyt Ruggugglan mopedrallyt som går i mörkret och i mopedlysets sken i Sörfors och Brännland, Boka kvällen för att uppleva ett annorlunda moppe rally! Med start i Brännland (Opal Antik/OK-minipris) och mål och prisutdelning hemma hos oss i Sörfors Vid målet finns det hamburgare och dricka och säkert en kopp kaffe för dig som vill. Allt detta ingår i startavgiften 70:- kronor (Ha gärna jämna pengar!) Penna och ficklampa kan vara fördel att inneha. Givetvis du som har en lite nyare moppe än 1975 kan ansöka om dispens att deltaga och en och annan motorcykel kan för dagen också kallas moped.

Anmälan med namn och telefon gör du så fort som möjligt!

Vi åker även om det spöregnar för det är ju Ruggugglan. ”Kanske den ruggiaste?”

Anmäl dej på Facebook eller Telefon 0703499175 senast kl 1500 den Lördagen 3/10

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.