På 3 hjul

Det verkar bli vanligare och vanligare att dom stora tillverkarna nu satsar på trehjulingar. På Tokyo Motor Show har Yamaha nu presenterat sin nya konceptmaskin, MWT-9 Leaning Multi-Wheeler.

Och liksom alla andra tillverkares trehjulingar är denna lika osmaklig, iaf i mina ögon. Jag vet att med tiden kanske jag ändrar mig på den ståndpunkten, men va f..n, det är inga motorcyklar..skratt.

Iaf så har Yamaha monterat en 849 kubikare på denna ”hoj”. Mer info än så har dom inte släppt. Om jag återkommer med mera låter jag vara osagt 😉 Men visst, lite kul äre ju iaf med alla dessa konceptmaskiner som kommer hela tiden. Hojarnas tid är kommen! Godmorgon

//Big Papa

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.