Åter på banan…

Återuppståndna brittiska sportbilstillverkaren TVR verkar ha ngt på G iaf 😉

TVR V8 2017

2012 la man ju ner verksamheten som man bedrivit sedan mitten på 1900 -talet. Man trodde då att det va det sista vi skulle få se av deras bilmodeller. Men nu, efter att man tagit emot handpenningar från kunder ser det uit som om dom åter under 2017 kommer leverera en toppmodern sportbil igen 🙂 Karossen ska vara byggd nästan helt av kolfiber. Under huven gömmer sig en V8a från Cosworth och kommer enligt obekräftade uppgifter att leverera mellan 450 och 500 hästkrafter. Bilen är designad av  Gordon Murray Design.

Denna kommer jag garanterat återkomma till under nästa år 🙂 Godmorgon!

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.