718 Boxster och 718 Cayman inom kort

Som jag nämnde i tidigare artikel så byter Porsche namn snart på Boxter och Cayman. Nu får dom namnet 718 Boxster och 718 Cayman ist samtidigt som man ger dom nya motorer, turbomatade fyrcylindrig boxer 🙂

Bilarna genomgår en hel del förändringar som jag inte går in på. Men på Porschecenter i Umeå kan dom berätta allt, dom som verkligen begriper sig på dessa moderniserade klenoder. Ja jag säger klenoder, för få är dom som hela vägen o stort behållit sin grunddesign medan man bara förbättrat tekniker och köregenskaperna.

Nu ser jag verkligen fram mot barmark så man ska få låna mig en 911 som ska testas rejält, för köpa en för 550-660 tusen kronor blir det nog inte för min del 😉 Godmorgon

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.