Kärleken är stor

Kärleken är stor till ”pickisar” för mig vilket de flesta säkert hört 🙂

En av dom alla som jag tycker är riktigt häftig är VW Amarok som nu uppdaterat sin modell lite.

Led såklart under strålkastarna samt på kofångarna. Nya fälgar verkar det ska bli också. Tycker dom passar bilen grymt bra, å jag är kräsen på sånt. Utvändigt har det inte hänt så mycket mer. På insidan har man gett interiören lite andra material samt förnyad teknik som det senaste inom infotainmentsystemet. Svårt ord ”infotainmentsystem”, men det betyder kort och gott skärmar som visar de senaste nyheterna, viktig information och underhållning.

En sån här pickis hade för mig varit den optimala bruksbilen. Så finns det ngn vänlig själ så står den också på min önskelista 😉

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.