Min son Leo…

Min son Leo kör ju tradare om dagarna. Han går nu och funderar på en lite coolare bil än Audin han åker i. Pappas förslag brukar oftast dissas då vi inte riktigt har samma smak, eller i vart fall  tycker  lika om vad som är coolt eller inte.

Men denna Toyota Tundra som man döpt till ”Diablo” borde han väl vara överrens med mig om att den går under kategori coola bilar 😉 En hel del har man byggt om och till varför den skulle passa Leo ypperligt tycker jag. Å pappa skulle gärna låna den då jag ska ut och jaga troll i Långbäckens mörka skogar.

Priset 200 tusen dollar, hmmm, kanske högt, men vad kostar det inte att få va coolast på stan;) Godmorgon

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.