MC turer i helgen

I helgen äre ju Valborg 🙂 Då om vädret tillåter måste vi ju ut och rulla tillsammans

MC Garaget original logo

Lördagen den 30 April. Start 17.00. Brasrunda med NEMC. Vi startar på MC Garaget Kronoparken och kör en runda och kikar på brasor. Sen tar vi kaffe på klubben, eller tar med oss ut på rundan. Vi ser hur vädret blir.

Söndagen den 1a Maj. Start Nalta Eljest MC Garage Kronoparken kl 09.00 för färd till Ö-vik och ÖMCC;s ”Öppet hus”

Detta är ju öppet hus på ÖMCC;s klubbhus mellan kl 10:00 till 14:00 i Örnsköldsvik dit vi enligt tradition brukar åka. Hos dom erbjuds du/ni Mc-loppis, fika och nygrillade hamburgare. Har du någon mc-utrustning du inte behöver så kan du passa på och sälja det på deras mc loppis, eller så köper du ngt du behöver.

Vill du köra en sväng i stan den 1a Maj så arr UMCC en trevlig körning med start Rådhuset/Storgatan kl 12.00.

Så nu håller vi tummar och tår för ett härligt MC väder och många mil i helgen på våra fordon.

//Big Papa

En kommentar

  1. Ingemar Vahlström

    Fantastisk! 1987 ungefär skapade jag ”Skytteklubben Nalta Ätte” inför den årliga familjeskyttetävlingen. Det var nämligen där jag brukade placera mig. Senare blev det bland annat namn på ett lag i vindelälvsloppet. Kul att se att andra håller namnet levande!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.