Sitt dyrt

Vill du sätta ner rumpan på något som ingen annan har och säkerligen kommer kosta stora pengar?

Då är Bugattis nya serie möbler ngt för dig. Bugatti gissar jag att du känner till? För den oinvigde kan jag förkortat berätta att Bugatti är ett bilmärke med över hundra år på nacken som från en början va tyskt, men flyttade sedan över till att bli franskt. Enkelt kan man säga att dom har sin historia präglad av lyx och biltävlingar.

Nu har man också tillsammans med Luxury Living Group tagit fram möbler lämpade för hemmet och kontoret. Carlo Colombo ligger bakom designen och tankarna han haft då han designat dom är självklart modellen Chiron, Bugattis senaste skapelse som synts här på Motorbloggen tidigare. Och som bilen är byggd av kolfiber, stål och glas så är även möblerna i samma material. Vad möblerna kommer kosta är inte offentligt ännu. Men då dom präglas från lyx kommer du nog få betala dom som lyx. Godmorgon

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.