Nu är det slut

Ja nu är det slut. Dodge lägger ner sin modell Viper för gott. Anledningen är att den säljer för dåligt samt kommande krav för sidokrocksgardiner i alla nya bilar i Amerika. Totalt sedan -92 har man sålt dryga 30 tusen ex av Vipern.

Bara fyra av dom på bilden

Nu med anledning av nedläggningen tar man fram 5 st. specialversioner av Vipern som en ståtlig avslutning och 25 års jubileum. Man kommer ge dom namnen,  Dodge Viper 1:28 Edition ACR, Dodge Viper GTS-R Commemorative Edition ACR, Dodge Viper VoooDoo II Edition ACR, Dodge Viper Snakeskin Edition GTC och Dodge Dealer Edition ACR. Alla med olika prestanda och innehåll. Gissar att jag kommer få anledning att återkomma kring dessa.

8,4 Liter V 10 är gömd under huven..suck

Men nu först satsar vi på arbete, sen blire ju Roadshow i em på MC Garaget Kronoparken där det laddats med massa motorcyklar från Victory och Indian, Motivlackering på plats, Brända mandlar, korv, kaffe, mackor och mytje annat trevlig. Motorfesten drar igåg 15.00 och kör på till 20.00 eller så länge in i natten som folk vill vara kvar 🙂 Sen firar vi midsommar 🙂

Önskar er alla en riktig fin dag och glad midsommar. Godmorgon

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.