Älskar inredning

Ja det är ngt jag gillar och har vid flera tillfällen fått hjälpa både vänner och företag.

Häromdagen besökte jag ett företag/förening där jag gick igång på deras inredning. Tänk vad man kan fixa med så enkla medel som t.ex gammal tak, eller fasadplåt 🙂

takplåt

Brukar surfa runt på nätet och få inspiration, både för min egen del på vad man kan fixa hemma, men också till MC garaget. Älskar då man kan få garagets miljö i hemmet eller tvärtom. Ett ställe på nätet där jag stannade till lite extra va på en site med restauranginredning från AZ Design Jag ska nämligen hjälpa en kompis som just nu bygger ut sin resturang och behöver då smarta lösningar för såväl kunder och sin personal då man trots utbyggnaden ändå måste tänka till och ssnåla på utrymmet.

Dom hade grymt mycket som man kunde både inreda restaurangen, föreningen och en hel del passande hemma hos mig också 🙂

Barpall Happy Antracitgrå

En möbel jag fastnade för hos azdesign.se va, en stapelbar barpall, vilket jag saknat på klubben och som skulle passa honom i sin restaurang. Vi har ju en bar ute i ”garaget” där man kan köra in bilen för lättare service. Och då vore det bra om man kunde stapla barstolarna i en hög istället för som nu lyfta upp dom från golvet. Och han spar på utrymmet rejält då dom kan staplas och skjutas under barborden.

Internet är ju grymt bra som inspirationskälla också. Varje gång man saknar en lösning på en idé man fått, bara å googla så finns det garanterat ngt smart man kan ta till sig. Min bar på klubben t.ex, den byggdes av gamla SJ pallar vilket har funkat ypperligt.

Jaja, nog om möbler och design. Lunchen är påbörjad och man ska ju hinna med en promenad också. Sen äre ju Wheels till helgen och en vigsel jag måste hinna fixa lite grejer till 😉 Önskar er alla en trevlig em.

//Big Papa

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.