Victory 2017

Helt klart succé hela tiden. Att Victory nu säljer bättre än HD i Sverige förstår jag faktiskt.

Lineup för 2017 går helt i mina färger.

Svart, rött, grått och vitt har alltid dominerat för mig.

Magnum X-1

Och Victorys alla hojar skulle lätt kunna få stå i mitt garage.

Magnum

Orange däremot har inte direkt varit min favorit. Men då det gäller Victory så kan jag bara säga -why not 🙂

Motorn är som tidigare en lyckad 1731cc twin motor. Och varför ändra ett vinnande koncept?

Funderar du på köpa en så är fnv den närmaste återförsäljaren Stonetown Custom i Sundsvall. Servicen däremot finns här hos Mattias i Bygdeå bil & MC. Mattias är nog bland de bästa man kan lämna hojen till och är Victory och Indians märkesverkstad. Lite kul värt att nämna att han är så bra så HDCS anlitar honom som mekverkstad på deras HD träffar. Rätt kul att man anlitar konkurentens verkstad. Å Mattias har tid att hjälpa dom för Victory och Indian hojarna går ju sällan eller nästan aldrig sönder 😉

vcc

Jag funderar på en ny, så äru sugen på en fin hoj som gått 3000 mil och har 140 000kr äre bara å komma hit 🙂 Å det är prutat å klart.

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.