Med risk att bli hängd

Vuxna människor och barn springer runt överallt med sina mobiler och jagar fantasifigurer på sin mobil?

Hallå! Vad händer med mänskligheten egentligen. Har man inte roligare än så nuförtiden. Å det som ska vara roligt verkar också kunna vara livsfarligt. I Lycksele sprang barn runt på gatorna då jag stod där i centrum en dag med hojen. Jag ropade till mig en av dom och frågade va faan dom höll på med. Jag ska fajtas där borta, sa den enen. Och jag fångade just ????? sa den andre. Mitt i trafiken utan koll på omvärlden.

Tokiga bilister har vi läst om också som med mobilen i knäet jagar Pokemons??? Ööööö man blir ju faan rädd.

Fakta Pokemon Go:
Spelet släpptes i juli 2016 och låter spelare fånga, strida, träna, och byta virtuella Pokémon som dyker upp ute i den riktiga världen med hjälp av spelarens mobil och kamera. Spelet är gratis att spela, men har köp tillgängliga i spelet. I Sverige släpptes spelet den 16 juli.

Många säger att detta är ett bra spel, våra unga kommer ju ut. Va faan, ska man behöva ett spel för att vi föräldrar ska klara skicka ut dom och ge dom vettig sysselsättning eller beror det kanske på att vissa föräldrar själva vill spela 😉

Hata mig gärna, men jag tycker detta är sjukt. Ut och lek med barna istället eller gå på en bio. Godmorgon.

//Big Papa

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.