Succé för 6 timmars arbetsdag!

Då borgerligheten säger att det är fiasko då personal fått ett liv utanför arbetet. Då kostnad för timvikarier halverats. Då personalen känner att man hinner återhämta sig mellan arbetspassen. Då arbetsplatsombuden säger att det är ”helt fantastiskt”. Då arbetsbelastningen minskat. Då det också ser ut att bli miljonen billigare än beräknat. Då personalen blir effektivare och mår bättre och all personal vill fortsätta med 6 timmars arbetsdag. Då kallar M det fiasko och misslyckat. Då förstår jag varför jag blir säkrare på att rösta rött. Läs mera HÄR

Bildresultat för 6 timmars arbetsdag

Projektet trodde ju på lägre sjukskrivningstal. Detta har inte projektet kunnat visa ännu då det under denna period varit många långa sjukskrivningar pga den tuffa förkylning som bl.a rått. Sjukskrivningarna har ökat totalt på alla äldreboenden men mindre för de som ingått i projektet.

Bildresultat för 6 timmars arbetsdag

Men summa summarum som jag tolkar det så mår personalen helt klart bättre och hur det kan kallas fiasko förstår absolut inte jag. Tror borgarna ser hur bra detta är och att dom nog har fel vilket dom knappast vågar erkänna. Om sedan också kostnaden för detta täcker den vinst hälsan gör ska bli intressant att se. Godmorgon

//Big Papa

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.