BMW, nej tack

Så brukar iaf min inställning vara till BMW. Har aldrig gillat dom bilarna utan har vart tvärsemot.

Nu måste jag iaf mjukna då dom visat sin nya SUV. Den är nalta eljest tycker jag.

Den är visserligen fortfarande en konceptbil, men ändå tillräckligt nära produktionen att man kan se den som den kommer bli. Tada X2 kommer bli modellnamnet och inte förrän 2018 kommer den finnas i handeln. Range Rover är en av toppkunkuremterna den ska slåss med.

Designmässigt tycker jag man lyckats bra med den. Det va just designen som fick mig att se något speciellt i den. Och 4 hjulsdrift såklart om detta önskas. Å ska man köra SUV tycker då jag det är en själklarhet.

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.