Sunt förnuft

Många tror att man måste ha många utbildningar. Men det sunda förnuftet det kommer ju från insidan 😉

Godmorgon

//Big Papa

2 kommentarer

 1. Lars Gidlöf

  Hej

  Nog för sunt förnuft är viktigt men nog är utbildningar mkt viktigare. Inte tror jag att jag skulle lägga mig på ett operationsbord om kirurgen inte är utbildad, även om han har mycket sunt förnuft.

  Sunda förnuftet gör ju att man kan tänka klart och oftast logiskt, men det ger ju inga andra specifika kunskaper.

  • Mikael Bergström (inläggsförfattare)

   skratt Ja den jämförelsen kan man ju ta om man vill. Tror inte du förstod vad jag menade, trots dina utbildningar och val av MC märke 😉 Hur mycket utbildning du än har så är det inte säkert du har ett uns förnuft för det. Jag kanske va otydlig…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.