Brink tar över

Och det va väl inte helt oväntat att Västeråsentreprenören Klas Brink tar över bilträffen i Västerås.

ForSaleChevPickis_07

Han vägrar att den försvinner och kommer göra sitt yttersta för att bilvännerna ska få ha sin träff kvar i Västerås säger han.Hur nu besökarna kommer välja, Lidköping eller Västerås återstår att se. Jag gissar att dom som vill festa och hoppa på biltak hellre väljer Västerås och med dom följer tyvärr inte dom stora träffintäkterna. Dom ligger ju mest bakis i baksätet eller i tält någonstans i eller runt stan. Lidköping däremot lockar med 40 -årsjubileum. Vad jag hört ute i vida Sverige och världen tror jag dom som vill ställa ut eller gå på bilträff i vart fall 2017 kommer lockas till Power Big Meet.

För min egen del och kamraterna som deltagit och jobbat på Power så blir det Lidköping nästa sommar. Om det då får bli det sista Power Big Meet för min del får jag låta osagt.

Tråkigt är det iaf att det skulle bli så här, att två stora träffar ska konkurrera med varandra. Men jag tror att den konkurrensen blir kortvarig.

//Big Papa

2 kommentarer

  1. Bert

    Synd med konkurrerande träffar? Tror inte det blir samma cruising dom det varit i Västerås el efterträff på hälla i Lidköping. Kluven men åker nog till Västerås.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.