Tjejbil

Ja t.o.m årets tjebil eller Women’s World Car Of The Year som det egentligen heter delas också ut varje år.

Det va 17 domare från 14 länder som valde årets tjejbil som i år blev Jaguars SUV F-Pace. 293 bilar konkurrerade pm utmärkelsen. Grattis säger Motorbloggen till Fiona Pargeter, PR-chef på Jaguar/Land Rover som sa så här efter tillkännagivandet.

”The awards of Supreme Winner and Best SUV/Crossover in the 2016 Women’s Car of the Year Awards is a great achievement and a true highlight in the continuing F-Pace success story. The combination of beautiful design, everyday usability and unrivalled driving experience set the F-Pace apart from the competition and is attracting new customers to the Jaguar brand worldwide.”

Godmorgon

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.