Slingshot får konkurens

Ni kommer kanske ihåg då jag fick testa Polaris sportbil/sporthoj/Spider, eller vi kallar den bara rolig trehjuling 😉

Det va ju en trevlig upplevelse som det mesta är som Polaris ligger bakom. Men den va så spännande och populär varför nu också ett Kanadabolag som heter Girfalco hintar med lite teaserbilder att dom också påbörjat ett trehjulsbygge i samma stuk som Slingshoten.

Den nya modellen har Girfalco döpt till Azkarra och har premiärvisning till veckan. Största skillnaden med dessa modeller är att Azkarra kommer att ha bakjhjulsdriven eldrift på sin trehjuling och även säger sig ska ta fram en trehjulsdriven modell längre fram som då får namnet Azkarra S. Gissar att jag kommer få återkomma fler ggr till detta ämne 🙂

UMEÅ TERRÄNG & MOTOR AB

Tills dess tycker jag ni kan besöka Umeås senaste hit, nämligen vår nya leverantör av Victory och Indian 😉 Själklart hittar du din Slingshot där också bland alla Polarismaskiner för snö & terräng. Umeås mötesplats för oss med olja i ådrorna heter såklart Umeå Terräng & Motor

Godmorgon

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.