Alla bilar måste ha…

Ja man skulle kunna tro att det va 1 April, om det hade vart i Sverige och inte som nu i Kina.

Bildresultat för positioneringssystemet Beidou

Där har trafikpolisen i Mongol-regionen i Kina nu sagt att alla bilar måste utrusta sig med motsvarigheten till GPS, Beidou. Man måste också utrusta fordonet med ngt som kallas RFID taggar på sina regplåtar vilket gör att identifieringen av fordon och ägare blir enkelt. Med andra ord kommer dom kunna hålla reda på dig vart du än kör. Varför detta då? Jo man säger att det beror på problemen dom haft med inhemska terrorister främst från de muslimska Uigurerna.

Vad händer då med foron utan denna utrustning? Jo, dom ska inte kunna tanka på macken. Hmmm men vad händer om terroristen stjäl en bil eller en regplåt innan det ev dådet då? Tror man inte att terroristerna fått den idén 😉

Godnatt gott folk

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.