Nybilstankar?

Ja då vore kanske en kopia på denna vore ngt för dig/er.

Rolls-Royce kan ju egentligen vem som helst köpa. Finns många som kostar under miljonen så det är ingen omöjlighet. Men vill man sticka ut lite extra kan man beställa en egen eljest för närmare 13 miljoner dollar. Där känner jag direkt att många hoppar av 😉

Men med dom pengarna kan du göra som kunden som beställda denna RR som dom kallat RR Sweptai. En Phantom Coupé som man tagit några steg vidare nalta. Man har inspirerats såväl på insidan som utsidan av 20-talet och lyxbåtar.

Om den är snygg överlåter jag till dig att avgöra. Men för min del så duger nog Skodan ngt år till iaf 😉

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.