Storsäljare till Nolia!

Företaget bakom storsäljaren berättar att det är en av de absolut bästa massageprodukterna för nacke och skuldror som nu finns på marknaden.

PMR Nordic ABs foto.

-Det är vår storsäljare som sålts slut flera ggr pga hög efterfrågan från våra kunder. Därför har vi laddat med två montrar på årets mässa och fyllt dom till bredden, säger Patric Lagemyr representant från PMR NORDIC.

Bildresultat för 3D smart SHIATSU Massage

Nackmassage har en unik tredimensionell Shiatsu-funktion som imiterar massagen från verkliga händer. Massagedynan är specialdesignad för nacke och skuldror, och kan även ge värme. Välj mellan två lägen: massage eller massage med värme. Det finns även skonsam cirkulerande massage. Om du vill ha mer kraft och tyngd i massagen finns det två handtag som du tar tag i.

Bildresultat för 3D smart SHIATSU Massage

Kraftfull, skön och avkopplande Shiatsu massage med värme för nacke, axlar, rygg, midja, mage, ben och fötter. Infraröd värme och Shiatsu massage hjälper till att hämma spänningar, befrämja blodcirkulationen, förbättra kvaliteten på sömnen, stärka nervsystemet och immunförsvaret, lindra huvudvärk och migrän. Hjälper även mot t.ex. celluliter då det aktivt aktiverar fettförbränningen. 3D Smart Shiatsu Nackmassage är enkel att använda utan hjälp och är utrymmesbesparande både hemma och vid resa. Uppladdningsbar 3D smart SHIATSU Massage utrustning för Nacke & Skuldror, är även utrustad med billaddare.

Patric och hans medarbetare lovar er ett bra mässpris på Nolia och hälsar er välkomna till montrarna.

Patric har också bjudit in mig i helgen för en fantastisk massage i deras monter vilket både jag och gumman ska testa. Det behövs efter en vecka i stugan 😉

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.