Bilar, MC å nu moped

Bilar, motorcyklar och nu även moped. Ja utvecklingen av elfordon går framåt hela tiden. Elcyklar och elmopeder är verkligen något jag tror kommer bli en enorm marknad framöver. Lite dyrt fortfarande, men det kommer ändras tror jag.

Monday Motorbikes M1 som denna heter och kostar 4500 dollar är brano för dyr, men som sagt i fronten för vad jag tror ska komma snabbt framöver. Och jag välkomnar dom. Smidigt att hoppa upp och gasa iväg till jobbet och bara höra vinden i örat. Fast en twinmotor från en Indian eller Victory är iofs gudalik musik det med 😉

//Big Papa

En kommentar

  1. Hans

    Jag tror att skiftet till eldrivna fordon kommer ske mycket snabbare än många tror. Intresset är stort och när försäljningen ökar så kommer priserna pressas neråt vilket kommer leda till att helt nya grupper kommer kunna investera i ett elfordon! Med den ökade fokusen på klimatet efter denna varma sommar så kommer intresset för elmopeder och elmotorcyklar förhoppningsvis explodera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.